NL
|

 

 

Onze Ondernemingen

Het verhaal van International Gas & Services begon meer dan 20 jaar geleden toen Gabriel Symoens en Johan Coesemans begonnen met het verhandelen van speciale gassen. Inmiddels wordt een grote variëteit aan gassen, toebehoren en diensten geleverd aan klanten wereldwijd.

Ten gevolge van een groeiende markt en een veranderend economisch klimaat, besliste het management van IG&S in 1995 haar diensten uit te breiden met het herkeuren en onderhouden van gasrecipiënten; Cymaco - een acroniem voor Cylinder Maintenance Company - was geboren! Hierdoor werd het mogelijk om zowel kwaliteitsvolle gassen te leveren als de gasrecipiënten te herkeuren en onderhouden volgens de best beschikbare technologie; dus één contact voor al uw behoeften aan gassen.

Inmiddels leverde de synergie tussen IG&S en Cymaco twee nieuwe vestigingen op, één in België (Niel, Antwerpen – 2006) voor het herkeuren en onderhouden van recipiënten voor medische en speciale gassen en een tweede in Nederland (Geleen – 2008) voor de inspectie en het onderhoud van recipiënten voor acetyleen. Beide ondernemingen vormen inmiddels een gerespecteerde aanvulling aan de elektronica-, medische en Industriële gasindustrie.

Onze kernactiviteit wordt gedreven door een uitmuntende dienstverlening en overtreft veelal de verwachtingen van onze klanten, mede dankzij het gebruik van de best beschikbare technologieën en een goed opgeleid team, steeds met respect voor onze omgeving en de veiligheid van onze werknemers!


   
Cymaco nv & Int. Gas & Services nv
Bedrijvenpark De Veert 16
2830 Willebroek België
Tel. +32 3 860 95 60

Cymaco Nederland
PO Box 140 - 6170 AC Stein - Nederland
Kerenshofweg 101, Gate 5 - Routepunt 520 - 6167 AE Geleen
Tel. +31 46 702 2370